Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Despre Noi

Despre noi

La Solar One, ne place să găsim împreună cu tine și echipa noastră de specialiști soluția optimă pentru locuința ta sau spațiul tău comercial.

În calitate de furnizor, Solar One vă oferă o gamă largă de panouri solare marca A, invertoare, sisteme de montare și accesorii precum si sisteme de monitorizare și cablare, pompe de căldură, etc.

Susținem energia verde

Mereu deschiși către un viitor mai bun!

Sisteme fotovoltaice rezidentiale, comerciale si industriale, invertoare, cabluri si conectori, sisteme de montaj, pompe de caldura, consulatanta.

Soarele și vântul sunt sursele eterne de energie, acestea fiind întotdeauna disponibile. Cu aceste surse de energie 100% verzi, omenirea își poate produce propria energie durabilă. Solar One dorește să ajute în acest sens, oferind tuturor celor din industria solară șansa de a achiziționa sisteme solare de calitate și de a experimenta calitatea serviciilor noasre. Dorim să oferim un climat energetic durabil pentru generațiile actuale și viitoare.

La Solar One credem în inovație, produse de calitate și cunoștințele pe care le împărtășim clienților noștri. Calitatea vine la noi peste cantitate. Dorim să ne cunoaștem clienții și să răspundem nevoilor acestora deoarece credem într-o abordare personală.

Vezi produsele Contactează-ne!
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.