Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W

Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W
Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W
Nou
Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W
Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W
Palet cu 35 bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 575W
  • Model: palet-35buc-CS6W-575T
  • SKU: palet-35buc-CS6W-575T
17.660,55RON

Opţiuni disponibile

Palet cu 35 de bucati Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon, 574W

În căutarea soluțiilor inovatoare pentru a transforma lumina soarelui în energie durabilă și eficientă? Panoul fotovoltaic Canadian Solar CS6W-575T este alegerea ideală pentru a aduce o revoluție verde în viața ta și în mediul înconjurător. Cu o putere impresionantă de 575W, acest panou ridică ștacheta în ceea ce privește performanța și randamentul energetic.

Ce sunt celulele TOPCon de tip N?

Celulele TOPCon de tip N se bazează pe o placă de siliciu cristalin dopat N.Celulele fotovoltaice diferă în structura stratului lor în celule de tip P încărcate pozitiv și celule de tip N încărcate negativ. Cu celulele de tip P, stratul de bază este dopat cu bor, care are un electron mai puțin decât siliciul. Acest lucru creează o gaură de electroni și predomină purtătorii de sarcină pozitivă. În celulele de tip N, stratul de bază este dopat cu fosfor. Acesta are un electron mai mult decât siliciul. Acest dopaj generează electroni liberi.Eficiența mai mare a celulelor de tip N este cauzată de acești electroni liberi. De asemenea, sunt responsabili pentru pierderile de putere extrem de scăzute și previn fenomene precum PID și LID.

Eficiență mai mare a celulei

Datorită miezului celulei cristaline TOPCon de tip N, mai multă lumină solară directă este transformată în electricitate.Celulele de tip N au o rezistență semnificativ mai bună la temperaturi ridicate. Această proprietate crește longevitatea modulelor, precum și eficiența acestora în comparație cu tehnologia celulelor de tip P. În plus, există un comportament mai bun la lumină scăzută.Caracteristici Cheie:
  1. Putere Excepțională: Cu o capacitate de generare de 575W, acest panou fotovoltaic asigură o cantitate semnificativă de energie, potrivită atât pentru locuințele rezidențiale, cât și pentru aplicații comerciale sau industriale. Performanța sa superioară îl diferențiază pe piață, permițându-ți să profiți la maximum de resursele solare disponibile.
  2. Tehnologie Monocristalină Avansată: Panoul CS6W-575T utilizează o nouă tehnologie, TOPCon, ceea ce înseamnă că celulele sale au o structură uniformă și eficientă în captarea luminii solare. Acest lucru se traduce printr-un randament crescut, chiar și în condiții de lumină redusă sau difuză.
  3. Durabilitate și Rezistență: Canadian Solar este renumit pentru standardele sale ridicate de calitate și durabilitate. Panoul fotovoltaic CS6W-575T nu face excepție, beneficiind de construcție solidă și materiale de înaltă calitate, pentru a rezista în timp în fața condițiilor meteorologice variate.
  4. Instalare Simplă și Flexibilă: Designul ergonomic al panoului permite o instalare simplă și eficientă, fie că optezi pentru montajul pe acoperiș, pe sol sau pe structuri speciale. Panoul vine echipat cu sisteme de fixare integrate, ușurând procesul de instalare și minimizând timpul de punere în funcțiune.
  5. Contribuție la Mediu: Alegând panoul fotovoltaic CS6W-575T, nu doar economisești la facturile de energie electrică, ci și contribui activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului înconjurător. Fiecare kWh generat de acest panou este o etapă în direcția sustenabilității.

Specificații tehnice:

 Tip panou solar TOPCon, tip N
 Putere (Pmax) 575W
 Tensiune maxima(Vmp) 42.9 V
 Curent maxim(Imp) 13.41A
 Tensiune circuit deschis(Voc) 52.0 V
 Curent de scurtcircuit(Isc) 13.88 A
 Tensiune maxima sistem(V) 1500V(IEC/UL) sau 1000V(IEC/UL)
 Lungime(mm) 2278
 Latime(mm) 1134
 Adancime(mm) 30
 Material sticla/aluminiu
 Numar celule144[2 x (12 x 6)]
 Eficienta celule 22.1%
 Grad de protectie IP68
 Temperaturi de lucru intre -40 pana la +85
 Greutate 27.6 kg

Documente:

Pentru persoanele fizice cu naționalitate Română se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Pentru societățile care prezintă o declarație pe propria răspundere precum că beneficiarul final este persoana fizică se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Societățile comerciale fără declarație pe propria răspundere vor fi taxate cu cota TVA de 19%.

Atenție! Pentru cetățenii care nu au naționalitate Română se va aplica o cotă TVA  de 19%.

În cazul cetățenilor non-UE, TVA-ul este de 19% și se poate recupera la vamă prin prezentarea unui formular și a facturii.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.