Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Panou fotovoltaic 575W Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon

Panou fotovoltaic 575W Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon
Cerere mare
Panou fotovoltaic 575W Canadian Solar CS6W-575T, N-type TOPCon
Transport gratuit
Transport gratuit la achiziționarea de minim 6 panouri solare
 • Model: CS6W-575T
 • SKU: CS6W-575T
527,52RON
35 sau mai multe 504,59RON

Opţiuni disponibile

Panou fotovoltaic 575W Canadian Solar CS6W-575T, TOPHiKu6, N-type TOPCon

Transformă lumina soarelui în energie durabilă cu Panoul Fotovoltaic Canadian Solar CS6W-575T

În căutarea soluțiilor inovatoare pentru a transforma lumina soarelui în energie durabilă și eficientă? Panoul fotovoltaic Canadian Solar CS6W-575T este alegerea ideală pentru a aduce o revoluție verde în viața ta și în mediul înconjurător. Cu o putere impresionantă de 575W, acest panou ridică ștacheta în ceea ce privește performanța și randamentul energetic.

Ce sunt celulele TOPCon de tip N?

Celulele TOPCon de tip N se bazează pe o placă de siliciu cristalin dopat N. Celulele fotovoltaice diferă în structura stratului lor în celule de tip P încărcate pozitiv și celule de tip N încărcate negativ. În celulele de tip N, stratul de bază este dopat cu fosfor, generând electroni liberi. Această eficiență crescută se datorează electronilor liberi, care contribuie la pierderi de putere extrem de scăzute și previn fenomene precum PID și LID.

Eficiență superioară a celulei

Datorită miezului celulei cristaline TOPCon de tip N, mai multă lumină solară directă este transformată în electricitate. Celulele de tip N au o rezistență semnificativ mai bună la temperaturi ridicate, crescând longevitatea și eficiența modulelor comparativ cu tehnologia celulelor de tip P. În plus, panoul are un comportament mai bun la lumină scăzută.

Caracteristici Cheie

Putere Excepțională: Cu o capacitate de generare de 575W, acest panou fotovoltaic asigură o cantitate semnificativă de energie, potrivită atât pentru locuințele rezidențiale, cât și pentru aplicații comerciale sau industriale. Performanța sa superioară îl diferențiază pe piață, permițându-ți să profiți la maximum de resursele solare disponibile.

Tehnologie Monocristalină Avansată: Panoul CS6W-575T utilizează o nouă tehnologie, TOPCon, ceea ce înseamnă că celulele sale au o structură uniformă și eficientă în captarea luminii solare. Acest lucru se traduce printr-un randament crescut, chiar și în condiții de lumină redusă sau difuză.

Durabilitate și Rezistență: Canadian Solar este renumit pentru standardele sale ridicate de calitate și durabilitate. Panoul fotovoltaic CS6W-575T nu face excepție, beneficiind de construcție solidă și materiale de înaltă calitate, pentru a rezista în timp în fața condițiilor meteorologice variate.

Instalare Simplă și Flexibilă: Designul ergonomic al panoului permite o instalare simplă și eficientă, fie că optezi pentru montajul pe acoperiș, pe sol sau pe structuri speciale.

Contribuție la Mediu: Alegând panoul fotovoltaic CS6W-575T, nu doar economisești la facturile de energie electrică, ci și contribui activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului înconjurător. Fiecare kWh generat de acest panou este o etapă în direcția sustenabilității.

Transformă lumina soarelui în energie durabilă cu panoul fotovoltaic 575W Canadian Solar CS6W-575T și bucură-te de eficiență și performanță superioară pentru locuința sau afacerea ta. Alege calitatea și inovația pentru un viitor mai verde.


  Specificații tehnice:   Tip panou solar TOPCon, tip N
   Putere (Pmax) 575W
   Tensiune maxima(Vmp) 42.9 V
   Curent maxim(Imp) 13.41A
   Tensiune circuit deschis(Voc) 52.0 V
   Curent de scurtcircuit(Isc) 13.88 A
   Tensiune maxima sistem(V) 1500V(IEC/UL) sau 1000V(IEC/UL)
   Lungime(mm) 2278
   Latime(mm) 1134
   Adancime(mm) 30
   Material sticla/aluminiu
   Numar celule144[2 x (12 x 6)]
   Eficienta celule 22.1%
   Grad de protectie IP68
   Temperaturi de lucru intre -40 pana la +85
   Greutate 27.6 kg


  Documente:

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Acest site foloseste cookie-uri
  Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.