Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică

Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică
Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică
Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică
Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică
Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-6 monofazică
  • Model: F2040-6
  • SKU: F2040-6
18.217,43RON

Opţiuni disponibile

Pentru persoanele fizice cu naționalitate Română se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Pentru societățile care prezintă o declarație pe propria răspundere precum că beneficiarul final este persoana fizică se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Societățile comerciale fără declarație pe propria răspundere vor fi taxate cu cota TVA de 19%.

Atenție! Pentru cetățenii care nu au naționalitate Română se va aplica o cotă TVA  de 19%.

În cazul cetățenilor non-UE, TVA-ul este de 19% și se poate recupera la vamă prin prezentarea unui formular și a facturii.


NIBE F2040-6 - Eficiență și Confort într-un Singur Sistem

NIBE F2040-6 este un model inteligent și compact de pompă de căldură aer/apă monofazată, controlată de un invertor. Cu această soluție de încălzire, veți experimenta economii semnificative, deoarece pompa de căldură se adaptează automat la cerințele energetice ale locuinței dumneavoastră pe tot parcursul anului. Indiferent de temperaturile exterioare, NIBE F2040-6 funcționează eficient, putând asigura încălzirea la temperaturi exterioare de până la -20°C și cu o temperatură pe tur de până la 58°C.Acest sistem inteligent nu este doar pentru încălzire, ci și pentru răcire. Cu funcția sa de răcire eficientă, NIBE F2040-6 poate menține un climat interior confortabil chiar și în zilele toride de vară. Tehnologia sa inteligentă vă oferă control asupra consumului de energie al sistemului, devenind o parte integrantă a vieții dvs. Sistemul de control eficient reglează automat climatul interior, asigurându-vă un nivel maxim de confort, totodată protejând mediul înconjurător.Gama NIBE F2040-6 este disponibilă în variante de putere diferite, inclusiv 6kW, 8kW, 12kW și 16kW, toate potrivite pentru uz rezidențial. Programul actualizat furnizează detalii complete despre necesarul de încălzire al clădirii, în gama de puteri cuprinsă între 5-16 kW. NIBE F2040-6 este proiectată special pentru spațiile rezidențiale, unde aspectul și nivelul de zgomot sunt importante. Cu atenție sporită acordată reducerii nivelului de zgomot, F2040-6 este unul dintre cele mai silențioase produse disponibile pe piața de profil. Unitățile exterioare sunt, de asemenea, echipate cu racorduri antivibrații pentru o instalare fără griji.

Avantaje Remarcabile cu NIBE F2040-6

✔️ Compresor Twin Rotary Controlat Prin Inverter: Cu un compresor de tip Twin Rotary controlat de un invertor, NIBE F2040-6 asigură performanțe optime și eficiență energetică sporită.✔️ Monobloc Compact și Eficient: Designul tip monobloc și schimbătorul de căldură integrat în unitatea externă maximizează eficiența și economisește spațiu.✔️ Funcție de Răcire Activă: NIBE F2040-6 nu este doar pentru încălzire; include și funcția de răcire activă, menținând confortul locuinței în orice sezon.✔️ Tavă de Colectare a Condensului cu Sistem de Degivrare: Unitatea este echipată cu o tavă de colectare a condensului și un sistem de degivrare, asigurând un funcționament fără probleme.✔️ Compatibilitate cu Modulele Interioare NIBE: NIBE F2040-6 poate fi conectată direct la modulele interioare VVM 310, VVM S320 și VVM 500, oferind o soluție completă de încălzire și apă caldă menajeră.✔️ Automatizare Inteligentă NIBE SMO: Poate fi utilizată împreună cu automatizarea inteligentă NIBE SMO 20 sau SMO S40 pentru un control avansat al sistemului.✔️ Ventilator Eficient cu Inverter: Ventilatorul cu invertor oferă performanțe ridicate și un nivel extrem de redus de zgomot, pentru un mediu liniștit în locuință.✔️ Accesorii Incluse: Unitatea este livrată cu racorduri antivibrații și un filtru de particule Y, asigurând o instalare corectă și durabilă.✔️ Control de la Distanță Cu NIBE myUplink: Cu aplicația NIBE myUplink, puteți controla întregul sistem de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta, pentru un control simplu și convenabil.

Detalii Tehnice

  • Eficiență Energetică de Top (A+++): NIBE F2040-6 oferă eficiență energetică excelentă pentru încălzire la temperaturi de 35/55°C.
  • Agent Frigorific R410A: Un agent frigorific fiabil și eficient pentru performanțe constante.
  • Compresor Twin Rotary: Compresorul de tip Twin Rotary asigură un funcționament fluid și eficient.
  • Tensiune Nominală 230V: Funcționează la tensiunea standard de 230V, asigurând compatibilitate extinsă.
  • Racord Agent Termic G1" Filet Exterior: Conexiuni ușor de efectuat pentru o instalare fără efort.
  • Dimensiuni Compacte: Cu o lățime de 993 mm, adâncime de 364 mm și înălțime de 791 mm, unitatea are un profil compact.
  • Greutate Redusă: Cu doar 66 kg, instalarea și manipularea sunt mai ușoare.
Cu NIBE F2040-6, veți beneficia de avantaje excepționale și de o soluție eficientă pentru încălzire și răcire, gata să răspundă tuturor cerințelor locuinței dumneavoastră.

Documentație:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: monofazat , AER-APĂ , NIBE , F2040-6
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.