Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Pompă de căldură AER-Apă NIBE unitate externă SPLIT AMS 10-12

Pompă de căldură AER-Apă NIBE unitate externă SPLIT AMS 10-12
Pompă de căldură AER-Apă NIBE unitate externă SPLIT AMS 10-12
  • Model: AMS 10-12
  • SKU: AMS 10-12
15.872,48RON

Opţiuni disponibile

Non-EU customers qualify for Tax Free goods only when selecting 19% TVA.Pompă de căldură AER-Apă NIBE unitate externă SPLIT AMS 10-12

Descoperă o soluție completă pentru încălzire, climatizare și producție de apă caldă, adaptată locuințelor de diverse dimensiuni. NIBE AMS este alegerea inteligentă, ușor de instalat, cu un design compact tip split.Principalele caracteristici: - Eficiență energetică ridicată, datorită compresorului Twin Rotary controlat cu inverter. - Economie de energie - cea mai economică unitate în clasa sa. - Modul interior HBS05 pentru încălzire și răcire, cu construcție compactă și design modern. - Conectare nativă cu modulele interioare VVM 310, VVM S320, VVM 500. - Integrare cu automatizarea inteligentă NIBE SMO 20 sau SMO S40. - Accesorii incluse pentru HBS05: filtru de particule Y, țeavă evacuare condens și suporti montaj mural. - Controlul facil de la distanță prin aplicația NIBE myUplink, direct de pe smartphone sau tabletă.Detalii tehnice: - Eficiență energetică pentru încălzire la 35 ºC / 55 ºC: A+++ - Tip agent frigorific: R410A - Tip compresor: Twin Rotary - Tensiune nominală: 230V - Dimensiuni: Lățime - 880 mm, Adâncime - 340 mm, Înălțime - 750 mm - Greutate: 60 kgFiecare variantă de pachet, cu o unitate fixă de interior și o unitate exterioară, este analizată cu atenție pentru a asigura performanțe optime (COP) atât în încălzire, cât și în producerea apei calde. Unitățile de interior pot fi compacte, cu boiler inclus, sau pot include o unitate de control (hydro box) și boilere separate.Descoperă eficiența și confortul cu NIBE AMS 10-12 – soluția versatilă, adaptabilă la nevoile casei tale!

Documentație:

Pentru persoanele fizice cu naționalitate Română se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Pentru societățile care prezintă o declarație pe propria răspundere precum că beneficiarul final este persoana fizică se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Societățile comerciale fără declarație pe propria răspundere vor fi taxate cu cota TVA de 19%.

Atenție! Pentru cetățenii care nu au naționalitate Română se va aplica o cotă TVA  de 19%.

În cazul cetățenilor non-UE, TVA-ul este de 19% și se poate recupera la vamă prin prezentarea unui formular și a facturii.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: NIBE , AMS 10-12 , SPLIT
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.