Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Suport U pentru acoperiș metalic

Suport U pentru acoperiș metalic
Cerere mare
Suport U pentru acoperiș metalic
  • Model: ER-S-U/120-1
  • SKU: ER-S-U/120-1
11,01RON

Opţiuni disponibile

Suport de încredere și eficient pentru acoperișurile trapezoidale. Cu o atenție deosebită la detalii și o conformitate riguroasă cu standardele internaționale, acest suport reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele solare.Caracteristici Cheie:
  • Aplicație Specializată: Suportul U este conceput pentru acoperișurile trapezoidale, oferind o soluție versatilă și eficientă pentru instalarea sistemelor fotovoltaice.
  • Fixare Simplă și Solidă: Metoda de fixare prin șurub autoforant pe acoperișul metalic asigură o montare rapidă și solidă, contribuind la stabilitatea întregului sistem.
  • Protecție Avansată: EPDM premontat, cu o grosime de 1mm, adaugă o protecție suplimentară împotriva intemperiilor, asigurând durabilitatea și performanța pe termen lung a sistemului solar.
  • Dimensiuni Compacte și Ușoare: Cu dimensiuni de 120mm x 28mm x 31mm și o greutate redusă de 0.062 kg, suportul U este compact și ușor de manevrat, facilitând instalarea și manipularea.
  • Design Eleganta: Culoarea argintie și finisajul anodizat, cu un strat de minim 10 μm (excluzând suprafețele prelucrate), nu doar conferă un aspect estetic plăcut, ci și sporește rezistența la coroziune.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete:
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.