Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Surub ISO cu dublu filet Hangerboard + placa montaj

Surub ISO cu dublu filet Hangerboard + placa montaj
Nou
Surub ISO cu dublu filet Hangerboard + placa montaj
  • Model: ISO_hangerboard
  • SKU: ISO_hangerboard
20,18RON

Opţiuni disponibile

Pentru persoanele fizice cu naționalitate Română se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Pentru societățile care prezintă o declarație pe propria răspundere precum că beneficiarul final este persoana fizică se va aplica o cotă TVA de 9% la produsele care au această opțiune.

Societățile comerciale fără declarație pe propria răspundere vor fi taxate cu cota TVA de 19%.

Atenție! Pentru cetățenii care nu au naționalitate Română se va aplica o cotă TVA  de 19%.

În cazul cetățenilor non-UE, TVA-ul este de 19% și se poate recupera la vamă prin prezentarea unui formular și a facturii.


Caracteristici specializate pentru montarea panourilor solare:
  1. Fixare sigură pe acoperișuri cu tablă: Cu un design adaptat și o geometrie precisă, Surubul ISO asigură o fixare sigură pe acoperișurile cu tablă, contribuind la stabilitatea și durabilitatea sistemului fotovoltaic.
  2. Dublu filet pentru rezistență sporită: Construcția cu dublu filet nu doar că facilitează instalarea, dar și mărește rezistența la forțe exterioare, asigurând integritatea sistemului în condiții diverse de vreme.
  3. Element Hangerboard pentru poziționare precisă: Adăugarea elementului Hangerboard optimizează poziționarea panourilor solare, permițând ajustări fine și adaptarea la condițiile specifice ale fiecărui acoperiș.
  4. Durabilitate și rezistență la coroziune: Materialul de înaltă calitate rezistă la coroziune și factori de mediu, extinzând durata de viață a surubului și menținând performanța în timp.
  5. Instalare ușoară cu placa de montaj inclusă: Pachetul include o placă de montaj, simplificând procesul de instalare și economisind timp prețios în timpul montării sistemului fotovoltaic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.