Menu
Your Cart
Bucura-te de cele mai bune preturi si devino partener Solar One. Înregistrează-te ca instalator sau revânzător.

Victron Energy

Victron Energy

Model: SCC010010050R
Victron Energy BlueSolar MPPT 75/10 (12/24V-10A), controler de încărcare solară MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluat..
380,00RON
Marca: Victron Energy Model: Model
Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei) MultiPlus va preveni suprasarcină unei surse limitate cu CA, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare a reţelei de la mal. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capa..
5.750,00RON
Marca: Victron Energy Model: Model
Alimentare neîntreruptă CA (curent alternativ) (funcţie UPS)În eventualitatea unei defecţiuni de reţea, sau când puterea de la mal sau de la generator este întreruptă, invertorul din Multi este activat în mod automat şi preia alimentarea la sarcinile conectate. Acest proces se petrece rapid (m..
4.340,00RON
Marca: Victron Energy Model: Model
Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei) MultiPlus va preveni suprasarcina unei surse limitate cu CA, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare a reţelei de la mal. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capa..
10.930,00RON
Model: Model
Victron Energy SmartSolar MPPT 150/35 și 150/45, controlere de încărcare solară Controlere de incarcare solara  Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, MPPT maximizeaza aceasta colectare de en..
1.845,00RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Acest site foloseste cookie-uri
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta online. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.